Όροι & Προϋποθέσεις

Οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις διέπουν οποιαδήποτε παραγγελία και συναλλαγή με την Gkoltsios Flowers. Με την εκτέλεση οποιασδήποτε παραγγελίας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

1. Κοστολόγηση προϊόντων

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 13% ή 24%

Όλες οι τιμές αναγράφονται σε Ευρώ (€)

Η συνολική αξία της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εξόδων αποστολής, εκπτώσεων ή πρόσθετων φόρων, εμφανίζεται αποκλειστικά στην σελίδα επιβεβαίωσης της παραγγελίας, και σίγουρα πριν το τελικό στάδιο πληρωμής.

2. Παραγγελίες

Οι παραγγελίες με παράδοση τον Τύρναβο και ακτίνα έως 20χλμ από τον Τύρναβο (ενδεικτικά αναφέρουμε: Λάρισα, Αμπελώνας, Δαμάσι, Αργυροπούλι, Ροδιά, Γιάννουλη κτλ) εκτελούνται από προσωπικό του καταστήματος. Οι παραγγελίες στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας παραδίδονται μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Παραδόσεις προϊόντων εκτελούνται μόνο εντός Ελλάδας. Για παραδόσεις προϊόντων σε πόλεις του εξωτερικού παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραγγελίες που πραγματοποιούνται πριν τις 14:00 (ώρα Ελλάδας) α) παραδίδονται αυθημερόν σε Τυρναβο ή σε ακτίνα 20χλμ από Τύρναβο (ενδεικτικά αναφέρουμε: Λάρισα, Αμπελώνας, Δαμάσι, Αργυροπούλι, Ροδιά, Γιάννουλη κτλ) και β) παραδίδονται αυθημερόν στην εταιρεία courier, εφόσον έχετε ζητήσει αποστολή σε οποιαδήποτε περιοχή εκτός εμβέλειας. Παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 14:00 (ώρα Ελλάδας)  α) παραδίδονται την επόμενη ημερολογιακή ημέρα σε Τυρναβο ή σε ακτίνα 20χλμ από Τύρναβο (ενδεικτικά αναφέρουμε: Λάρισα, Αμπελώνας, Δαμάσι, Αργυροπούλι, Ροδιά, Γιάννουλη κτλ) και β) παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη στην εταιρεία courier, εφόσον έχετε ζητήσει αποστολή σε οποιαδήποτε περιοχή εκτός εμβέλειας. 

Σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε πρόβλημα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε ηλεκτρονικά ή/και τηλεφωνικά. Η παραγγελία σας, θα τεθεί σε αναμονή μέχρι να συγκεντρωθεί το σύνολο των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Μερική αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας σας, δεν είναι δυνατή και δεν θα πραγματοποιείται.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα αυτόματο ηλεκτρονικό μήνυμα (email) επιβεβαίωσης, στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα έχετε καταχωρήσει στην σχετική φόρμα παραγγελίας. Αυτό το email δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση εγγύηση διαθεσιμότητας.

3. Πληρωμές

Η πληρωμή της παραγγελίας σας, μπορεί να γίνει είτε με κατάθεση στην τράπεζα είτε με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας.

Οι πληρωμές με χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες διενεργούνται σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς. Η Gkoltsios Flowers δεν διατηρεί κανένα από τα στοιχεία των χρεωστικών/πιστωτικών καρτών.

4. Πολιτική ακυρώσεων/επιστροφών

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.

Έχετε κάθε δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας, εφόσον δεν έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία πληρωμής. 

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος