Τρόποι Αποστολής

Παραγγελίες σε Τύρναβο +20χλμ ακτίνα

Οι παραγγελίες με παράδοση τον Τύρναβο και ακτίνα έως 20χλμ από τον Τύρναβο (ενδεικτικά αναφέρουμε: Λάρισα, Αμπελώνας, Δαμάσι, Αργυροπούλι, Ροδιά, Γιάννουλη κτλ) εκτελούνται από προσωπικό του καταστήματος, προκειμένου να  επιτευχθεί η πιο ασφαλής και άμεση αποστολή της παραγγελίας σας.

Παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 14:00 (ώρα Ελλάδας) παραδίδονται αυθημερόν, ενώ παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 14:00 (ώρα Ελλάδας) παραδίδονται την αμέσως επόμενη ημερολογιακή μέρα. 

Για παράδοση παραγγελιών εντός πόλης Τυρνάβου, δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την μεταφορα.

Για παράδοση παραγγελιών εκτός πόλης Τυρνάβου και ακτίνα έως 20χλμ από τον Τύρναβο, η χρέωση για την μεταφορά είναι 5€.  Για παραγγελίες άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Παραγγελίες σε λοιπές περιοχές

Οι παραγγελίες εκτός του εύρους κάλυψης (Τύρναβο και ακτίνα έως 20χλμ από τον Τύρναβο) εκτελούνται μέσω εταιρείας courier. Παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 14:00 (ώρα Ελλάδας) παραδίδονται αυθημερόν στην εταιρεία courier, ενώ  ενώ παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 14:00 (ώρα Ελλάδας) παραδίδονται στην εταιρεία courier την αμέσως επόμενη εργάσιμη μέρα. 

Σε περίπτωση αποστολής παραγγελίας με εταιρεία courier, η Gkoltsios Flowers προστατεύει το προϊόν που παραγγείλατε αποστέλλοντάς το σε κατάλληλη συσκευασία για την όσο το δυνατόν πιο ασφαλή μεταφορά του. 

Η Gkoltsios Flowers δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε φθορά στο προϊόν που έχετε επιλέξει.  Για παράδοση παραγγελιών από την εταιρεία courier, η χρέωση για την μεταφορά είναι 3€. Για παραγγελίες άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Για δύσβατες περιοχές, ρωτήστε μας εάν η περιοχή σας υποστηρίζεται από την εταιρεία courier.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος
Συγκατάθεση για cookie